Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Meryem'in savaş boyaları

Şebnem Ferah'ın 'O gördüğün rimel değil, sürdüğüm savaş boyası' şarkı sözleri geçiyor aklımdan bir an Meryem Uzerli konuşurken. Yeni yarattığı kozmetik markasını anlatıyor. O kadar heyecanlı, o kadar tatlı ki... 2.5 yıldır üzerinde çalıştığı projesini kucağında kızıyla fabrika fabrika gezerek araştırdığından ve zaman zaman pes ettiğinden bahsediyor. Meryem'in beş yıl kadar bir markanın makyözlüğünü yaptığını öğrendim.
Kozmetik ürünlerine çok para yatırılmasına karşı çıkan Meryem; hem kaliteli, hem de uygun fiyatlı ürünler hazırlamak için bu işe atılmış.
Yeni dizisi 'Gecenin Kraliçesi'nin ikinci bölümünden itibaren de kendi ürünlerini kullanmaya başlayacağını söyledi.
Unutmadan hatırlatayım; dizi 'Selin' (Meryem Uzerli) ve 'Kartal'ın (Murat Yıldırım) Fransa'da başlayıp Karadeniz'e, oradan da İstanbul'a uzanan aşk hikayesini konu alıyor.

KADINLAR 2 RİMEL KULLANIR
Meryem Uzerli'nin makyaj malzemeleri dünyaca ünlü markaların üretildiği İtalya'daki bir fabrikada üretiliyormuş; fırçaları ise Almanya'dan gelmiş. Gülerek "Size miks yaptım" dedi. Her kadın iki rimel kullanıyor diye iki rimel koymuş pakete.
Meryem'in uzun ve hacimli kirpiğinin sırrı iki rimel kullanmakmış. Ben, Meryem'in savaş boyalarını çok beğendim; meraklısına, ürünler Ocak ayından itibaren Trendyol. com'da satışa sunulacak...
Bu efsaneler bi tsin
Kadınlar neden makyaj yapar?
Erkekler neden makyaj sevmez?
Uzun yıllardır bu iki sorunun cevabını arar durur insanoğlu. Bir de makyaj yapmayan kadına 'Neyin var, hasta mısın?' diye soranlar vardır. 'Hayır hasta değilim, savaş boyalarımı sürmedim' demekten yorulur insan.
Makyajlı kadın görünce "Ooo sende bir güzellik var" diyenler vardır bir de... Ne büyük hakarettir o; anlamazsın önce, iyi bir şey dedi sanıp teşekkür edersin, sonra düşününce şok.
Şimdi hep birlikte 2016'dan iyi makyaj dileklerinde bulunalım; ayaklı makyaj masası gibi gezenler, 'Güzel kadın makyaj yapmayan kadındır' diye sivilcelerini en keyifli yemeğin ortasında sergileyenler, 'Makyaj yapan kız sevmem' deyip makyajlıya gidenler, bordo rujla herkesin yanağında öpücük izi bırakanlar, erkek arkadaşının gömleğine makyajını baskı yapanlar, makyajla uyuyanlar, yüzüyle boynu ayrı renk gezen dalmaçyalılar, elmacık kemiklerine pembeyi basınca kendini teenage sanan ortayaşlı hanımlar, 'Makyaj yok suratımda tamamen doğal' diyerek masadakileri salak yerine koyanlar, 'Bugün biraz smokey takılıyorum' diye gezen ergenler, eyeliner'ı kulağına kadar çekenler, göz kalemi süren erkekler... Hepsi 2016'da yok olsunlar inşallah! Unutmadan; her kadın smokey eyes, yani buğulu gözün nasıl yapıldığını bilmelidir, önemlidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA